Slovensky English Polski Deutsch
Obec Habovka
Aktuality
Dôležité informácie
História obce
MONOGRAFIA OBCE
Obecné noviny
Poloha obce
Obecné zastupiteľstvo
Samospráva
Jednoduché pozemkové    úpravy
Webgis mapová aplikácia
Podporené projekty
PHSR
Separovaný zber
Úradná tabuľa obce
Územný plán obce
Verejné obstarávanie
ZŠ s MŠ Habovka
Farský úrad
Farský kostol
Kaplnka sv.Márie Magdalény
Krížová cesta
Mapa cintorína
Ružencové spoločenstvá
Sakrálne pamiatky
Habovka a okolie
Atrakcie a okolie
Pamiatky
Príroda
Zaujímavosti
Kultúra
Kultúra v obci
Vidiečanova Habovka
Partneri
Hustopeče
Lisia Góra
Czarny Dunajec
Klaster ORAVA
Šport a relax
Cyklotrasy
Lyžovanie
Rozpis futbal. zápasov
Oddychové zóny
Podroháčska časovka
Podujatia
Šport v obci
Turistika
Ubytovanie a služby
LAST MINUTE
Služby v obci
Ubytovanie
Vyhľadanie ubytovania
Foto & Video
Kalendár
Fotogaléria
Panorámy
Počasie
Videoarchív
Videoarchív II. (nové)
Webkamera
Kontakt
Kniha návštev
Kontakt


 

Jednoduché pozemkové úpravy

SMS Info

Habovský kardan

Habovka na Facebooku

Naša Orava

SMS Info

ORAVAPASS

Roháče.net

Cykloturistický oddiel Darmošľap

Separovaný zber

Babyburza

Recepty z regiónu


Opečené zemiakové šúľance

Suroviny:
800 g v šupke uvarených zemiakov, 50 g škrobovej múčky, 150 g hrubej krupice, 150 g hrubej múky, 100 g mletého maku, 100 g strúhanky, 100 g práškového cukru, 1 vajce, 1/2 KL soli a 1 dcl oleja

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 07. 11. 2005 o 21:16 hod.




Bryndzové pirohy

Suroviny:
500 g hrubej múky, 3 zemiaky, 400 g bryndze, slaninka, kyslá smotana, soľ

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 07. 11. 2005 o 21:10 hod.




Babičkin baklažán

Recept týždňa...

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 29. 08. 2005 o 21:20 hod.




Herecké filé s broskyňami

Suroviny:
8 × 100 g rybieho filé, soľ, olej, 8 ks plátkového syra, 1,5 kg zemiakov, červenú papriku, mleté čierne korenie, 8 polených broskýň

Pridal: ORT dňa 22. 08. 2005 o 21:31 hod.




Kurča na citrónoch

Recept týždňa ....

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 28. 07. 2005 o 18:47 hod.




Pečená fazuľa so syrom na pečenom zemiaku

Suroviny:
4 ks zemiakov, sterilizovaná fazuľka v paradajkovom pretlaku, nastrúhaný syr, soľ, mleté čierne korenie

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 10. 07. 2005 o 21:24 hod.




ZBOJNÍK

Suroviny:
2 kg zemiakov, 5 plátkov mäsa (kuracie, bravčové ...), 5 plátkov slaniny, 2 paradajky, 2 papriky, 2 cibule, 5 PL kečupu, grilovacie korenie, soľ, olej, mleté čierne korenie

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 09. 07. 2005 o 07:03 hod.




Fajnô

Recept týždňa...

Pridal: ORT dňa 05. 05. 2005 o 21:27 hod.




Dedinský boršč

Recepty z regiónu...

Pridal: Oravská regionálna televízia dňa 23. 04. 2005 o 15:33 hod.



design & code © 2012 Peter Leginus